петък, 21 февруари 2014 г.

Прецизно принтиране

 Здравейте, това което ще ви покажа не е откриване на топлата вода, но за някой начинаещ би било полезно. Подобен урок видях преди мнооого време, но беше с принтиране върху панделка, а със същата техника можете да правите пейпър пийсинг и 3D декупаж :) 
 За прецизно принтиране точно там, където ви трябва, просто трябва да вземете лист (аз използвам скрап, пазя всички хартии, които са принтирани от двете страни за такива случаи, шаблони и т.н.), да принтирате каквото ви трябва, да залепите шарената хартийка с хартиено тиксо върху принта и да пуснете листа през принтера отново отново.
 Просто, но изключително ефикасно!
 Приятен петък!!!

вторник, 18 февруари 2014 г.

Откриване на сезона и размяна на картички

Здравейте! След изтощителното коледно творчество дойде ред на сесията, а след нея - малко свобода преди следващата сесия. 
Междувременно мина размяната "Искам да ми направиш", която поради едно малко объркване за мен беше двойна, но колкото повече картички, толкова повече картички :)
Това за картичките, които изпратих на Ваня и Мария:



 




А това - тези, които получих от Теодора и Ваня  ^^
















Последното, което ще ви покажа е една картичка, която пътува за Германия за рождения ден на един близък човек. Изпратихме я с още неща и бях ограничена откъм време и това да е плоска, без нищо, което да е релефно, но поне си поиграх с новия пънч!




















До скоро-писане!